Doe je als ongevaccineerde nu weer helemaal mee?

Door Olav Eide & Lars Faber

Het kabinet ziet vaccineren als dé oplossing voor de bestrijding van het coronavirus. De vaccinatiegraad liep vorig jaar op tot ongeveer 85 procent en bleef daar lang steken. Een groep van ongeveer 1,8 miljoen Nederlanders wil of kan niet gevaccineerd worden, ofwel uit gezondheidsmotieven, ofwel uit eigen principes.

Morgen wordt de coronapas afgeschaft, waardoor ook testen niet meer verplicht is voor ongevaccineerde mensen. Ze mogen volledig meedoen. Hoe zien zij dit voor zich? Is hiermee de discriminatie en polarisatie voorbij?

In deze podcast spreken we met Mark Ferkranus (27) en Reinder Veldman (24) beide uit de stad Groningen en beide ongevaccineerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s