Stankoverlast in Groningen

Door: Ilse Eshuis en Warner van der Louw

De industriële gebieden in de provincie Groningen brengen veel banen en welvaart. Vooral de voedings- en chemische industrie is hier erg groot. Behalve deze voordelen, brengen de bedrijven ook nadelen met zich mee: stank. En zelfs zoveel stank, dat omwonenden er ernstige hinder aan ondervinden. De onderstaande tool laat zien waar de overlast wordt gemeld, hoeveel mensen er last van hebben en waar de overlast zo al vandaan komt.

Klik hier om de infographic te bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s