Zijn Groningers gevoelig voor Formule 1-gekte?

Door Sarah Westphal en Ilse Eshuis

Max Verstappen rijdt vanavond zijn eerste vrije trainingen op het circuit in Canada. Morgen is het tijd voor de kwalificatie en zondag barst de strijd los: wordt het team RedBull of toch team Ferrari dat de winst pakt? Of, is het tijd voor een verrassing?

Verrassing of niet, duizenden Nederlanders zullen aanstaande zondagavond voor de televisie zitten om te kijken wie de Grand Prix van Canada wint. Maar hoe zit het eigenlijk met de Formule 1-fans in Groningen?

Foto door José Pablo Domínguez via Unsplash.

Interview met Coert Gillissen gedaan door Robin Tijhof.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s