Bikelifers willen eigen plek

Door Olav Eide en Kaz Schonebeek

Twee scooters botsten afgelopen zondag frontaal op elkaar op een industrieterrein aan de rand van Groningen. De jonge rijders zijn onderdeel van Bikelife Groningen, een groep van tientallen jongens die van racen en stunten op scooters, motorscooters en motoren houden.

Het ongeluk maakt de onveiligheid van de scooterliefhebberij urgent. De groep wil zelf een eigen terrein waar ze hun hobby veiliger kunnen uitvoeren, maar de gemeente Groningen staat hier huiverachtig tegenover. De jongens hebben vaker aandacht gevraagd voor hun wens met scooter optochten door de binnenstad van Groningen. Wie zijn deze jongens, en wat willen ze?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s