Skeeleren bijzaak? Inline Cup-winnaar Robert Post over de sport

De skeelersport in Groningen is klein en de infrastructuur zou beter kunnen. En toch, wie goed zoekt, kan een aantal liefhebbers vinden. Al was het maar om te trainen voor het schaatsseizoen in de winter.

In deze podcast hoor je Jochem Kerssies, sportcommissaris bij G.S.S.V. Tjas, Hans Kruger, lid van de Inline Zondagclub, en Robert Post, marathonschaatser bij de ploeg Jumbo Visma. De muziek is ‘Palms Down’ van Blue Dot Sessions. De podcast is gemaakt door Nena Veenstra.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s