Fietsen langs de toekomstige kustlijn van Nederland: “Ik vond het wel confronterend”

Honderden fietsfanaten vertrokken maandag 20 juni in alle vroegte uit Breda of Utrecht om mee te doen aan de Climate Classic. Via deze tocht wordt er aandacht gevraagd voor klimaatverandering en de stijgende zeespiegel. Als deze blijft stijgen, komen grote delen van Nederland onder water te staan. De langste afstand van de Climate Classic is 375 kilometer en gaat langs de potentiële kustlijn die Nederland te wachten staat. De finish was bij het Stadslab in Groningen. Door Roos Tuinenburg en Marc Dorenbos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s