Stadsbalkon Groningen verdwijnt uit zicht

Door: Luuk Gelderman en Nick van der Kamp

Het stadsbalkon voor het station in Groningen gaat verdwijnen. De gemeente presenteerde deze week een plan met daarin de verbouwing van de voorzijde van het station. Op de plek van de huidige bushaltes worden de komende jaren woningen en kantoren gebouwd. Voor de hoofdingang van het station wordt er gezorgd voor groene voorzieningen en komen de voetganger en de fietser centraal te staan. Het Groninger Museum kijkt reikhalzend uit naar de verbouwing en werkt aan een plan om de verbinding tussen station, museum en centrum te verbeteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s